Assortiment

Bij de Wereldwinkel Amsterdam vind je fair trade, fair made & duurzame producten met een mooi verhaal. Voor jezelf of als cadeau voor een ander. Kom winkelen in onze winkel op de Ceintuurbaan 266 in Amsterdam.

Wonen

Een ruime keus aan fair trade, fair made en duurzaam geproduceerde producten voor huis en tuin. Te denken aan (was)manden, lampen, kaarsen, kaarsenhouders, kussens, vazen, plaids, dingen voor in de keuken. Te veel om op te noemen. Kom gauw kijken.

#

Mode

Wij zijn altijd op zoek naar zowel eigentijdse als tijdloze fair trade en duurzaam geproduceerde sieraden, sjaals en tassen. Het assortiment wisselt met het jaargetijde, het is dus zeker de moeite waard om af en toe eens rond te komen neuzen voor de nieuwste aanwinsten.

#

Duurzaam

Bij Wereldwinkel Amsterdam hebben we naast fair trade producten ook steeds meer duurzame producten die bijdragen aan een betere wereld. Te denken aan Dopper, Keap Leaf boterhamzakjes. Geen verspilling van grondstoffen, hergebruik waar het kan. Duurzaam en ecologisch, dat zijn de kernbegrippen. Welke kleur Dopper kies jij?
Kom eens langs in onze winkel.

#

Geluk

Gelukspoppetjes. Reisbudha's. Dromenvangers. Kalenders met spreuken. Gelukbriefjes. Notitieboekjes. Noem maar op. Wie geef jij een beetje extra geluk?

#

Body & Mind

Producten als klankschalen, heerlijk geurende zeepjes, wierrookhouders en wierrook. Wereldwinkel Amsterdam verkoop diverse (mindfulness)producten die kunnen bijdragen aan een gezonde en gelukkige lichaam en geest.

#

Boeken

Kookboeken, mindfulness-boeken, kinderboeken, dagboeken, voor ieder wat wils. Kom voor ons meest actuele aanbod naar de winkel.
Het grootste deel van de opbrengst van de boeken gaat naar projecten van kansarmen in Indonesië.
Huidige projecten: weeshuis, scholen, gehandicapten, straatkinderen, bedrijfjes voor werkloze jongeren en kansarme vrouwen met kinderen.

#

Kids

Op zoek naar een leuk fair trade kraamcadeau of iets voor in de kinderkamer? De keuze is reuze. Rammelaars, mobiles voor boven het kinderbedje, knuffels, vingerpoppetjes, geboorteballen, krukjes, beelden en nog veel meer. In de winkel helpen wij je graag een mooi cadeau samen te stellen.

#

Food

Eindeloos genieten van o.a. eerlijk geproduceerde koffie, thee, chocolade en honing. Gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten zoals koffieboeren er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.

#