Verkoopmedewerker

Als winkelmedewerker word je in overleg een dagdeel (4 uur) per week ingezet om samen met een collega de klanten in de winkel met hun aankopen te helpen.
Je bent klantvriendelijk en geeft indien gewenst informatie. Je bedient de kassa, pakt de cadeautjes mooi in, je zorgt dat de winkel er netjes uit ziet, de voorraad is aangevuld en je doet diverse extra taken die ons helpen om de winkel draaiende te houden. Een leuke functie met leuke collega`s en de mogelijkheid je te ontwikkelen.
Op dit moment zijn we vooral op zoek naar mensen voor de vrijdag of de zaterdag (ochtend of middag)

Heb je meer tijd tot je beschikking dan is een van de andere beschikbare functies misschien ook iets voor jou.

Aanmelden als vrijwilliger »

Verkoopmedewerker

Inkoopmedewerker

Voor deze functie zijn we op zoek naar een vrijwilliger die geïnteresseerd is in de laatste trends op het gebied van duurzaamheid, eerlijke handel en sociale betrokkenheid. Samen met de inkoopcoördinator bepaal je het assortiment voor de winkel, bezoek je leveranciers en bepaal je de aanbiedingen. Daarnaast help je mee met de verwerking van de inkoop: invoeren in de computer en prijzen van de artikelen.
De tijd die je met deze functie kwijt bent is gemiddeld een dagdeel per week, soms minder, soms meer. Als je gaat inkopen -gemiddeld een keer per maand- ben je vaak wel een hele dag bezig.
Het is een leuke veelzijdige, creatieve functie waar je je echt in kan ontwikkelen.

Aanmelden als vrijwilliger »

#

Medewerker winkelinrichting en etaleren

Ben je creatief en heb je gevoel voor styling en trends? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.
Als medewerker winkelinrichting zorg je er samen met een collega voor dat de winkel en de etalage er aantrekkelijk uitzien. Elke keer als er nieuwe producten worden ingekocht moeten deze weer een plek in de winkel krijgen waar ze tot hun recht komen. Maar ook tussentijds heeft de styling van de winkel je aandacht nodig.
De etalage wordt 1 keer per maand vernieuwd en tussendoor bijgehouden.
Jij bent minimaal een dagdeel per week beschikbaar om je voor deze taken in te zetten.
Een leuke functie waarin je je creativiteit kwijt kunt.
Eventueel kun je deze taken combineren met de functie van verkoopmedewerker.

Aanmelden als vrijwilliger »

#

Content medewerker

Nu we een mooie nieuwe website hebben, is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Ben je goed in het onderhouden van websites en vind je dit leuk om te doen, dan is deze functie echt iets voor jou!

De functie bestaat voornamelijk uit de website regelmatig voorzien van nieuwe content, het bijhouden van nieuwsbrief-aanmeldingen en het versturen van de nieuwsbrief via Mailchimp.
De website is opgemaakt met een gebruikersvriendelijk CMS, maar ervaring met zowel websites als Mailchimp is wel een pre. Hetzelfde geldt voor een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het is een leuke creatieve functie waar volop ruimte is voor eigen inbreng en waarin je je echt kunt ontwikkelen. Bij voorkeur doe je deze taken in combinatie met de functie van verkoopmedewerker.

Aanmelden als vrijwilliger »

#